sima dde lar  
Τοπικοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Δράσεις από τη ΔΔΕ Λάρισας

ΟΙ Τοπικοί Διαγωνισμοί, Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Δράσεις υλοποιούνται με την σχετική έγκριση της ΔΔΕ Λάρισας που συνοδεύει την Προκήρυξη του Διαγωνισμού ή την Αναλυτική περιγραφή του Προγράμματος.

Για άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών για όλους τους Τοπικούς Διαγωνισμούς, τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και τις Δράσεις που υλοποιούνται στη ΔΔΕ Λάρισας το τρέχον σχολικό έτος

εδώ αναρτώνται άρθρα σχετικά με:

  • την έγκριση και το πληροφοριακό υλικό,
  • τα αποτελέσματα και τα σχετικά Δελτία Τύπου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αφιερωματική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος 2024, σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τη συμμετοχή σχολικών μονάδων.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στις 10:00 π.μ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διοργανώνει αφιερωματική εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος 2024, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, με τη συμμετοχή σχολικών μονάδων.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στις 10:00 π.μ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

 

Σκοπός της εκδήλωσης που έχει θέμα «Υπάρχουν ανθρώπινες λέξεις να περιγράψουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων; Οι μαρτυρίες νέων της Κατοχικής Λάρισας ανοίγουν παράθυρο στην ιστορία», είναι να προβληθούν, ως αφιέρωμα τιμής και μνήμης στα Θύματα του Ολοκαυτώματος, έργα μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ου Καλλιτεχνικού Μαθητικού Διαγωνισμού ΟΚΑΝΑ 2023 «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…» ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς καθώς και στους διευθυντές/ντριες των σχολείων που συμμετείχαν στον 12ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…», που διοργανώθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ - Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας το 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 το πρωί (δια ζώσης).

Διαβάστε περισσότερα...

Απολογισμός Εκδήλωσης «Το δράμα του Ολοκαυτώματος γίνεται τέχνη»

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Η ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Το δράμα του Ολοκαυτώματος γίνεται τέχνη».

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβολή Εκδήλωσης της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα « ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

 

Ως εκ τούτου, αναβάλλεται η βράβευση και η απονομή των επαίνων των μαθητών/-τριών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: « ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «Σμύρνη: 100 χρόνια ελπίδας» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την  αξιολόγηση  των έργων, εκθέσεων και βίντεο,  των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν το  Μαθητικό  Διαγωνισμό  έκφρασης και δημιουργίας, με θέμα: «Σμύρνη: 100 χρόνια ελπίδας» που προκήρυξε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στις σχολικές μας μονάδες κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Διαβάστε περισσότερα...