sima dde lar  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κύριο

ΕΟΠΠΕΠ    ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ 

https://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements

 

ΔΥΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΑΕΔ)  

https://www.dypa.gov.gr/mathitia?tab=grafia-diasyndesis&tab2=&tab3

 

Μονογραφίες Επαγγελμάτων από Ιστοσελίδα Sep4you

https://sep4u.gr/epagelmata/

 

Μονογραφίες Επαγγελμάτων ανά κατηγορία από Ιστοσελίδα E-Learning του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ

http://edujob.gr/

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη μαθητών και μαθητριών των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Με πολλή χαρά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας υποδέχθηκε την Τετάρτη 27/3/2024 τους μαθητές και μαθήτριες  των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας. Ο Διευθυντής, κος Νικόλαος Ζέρβας, υποδέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα συσκέψεων και τόνισε την υπερηφάνειά του τόσο για το έργο των εκπαιδευτικών όσο και για τη δημιουργικότητα των μαθητών. Συζήτησε μαζί τους για τα ενδιαφέροντά τους και τις δραστηριότητες τους στο πλαίσιο δράσεων και απασχόλησης στο ΕΕΕΕΚ Λάρισας και ακολούθησε ξενάγηση της ομάδας στο χώρο και στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί δελτίο τύπου υπενθύμισης που αφορά στις καταληκτικές προθεσμίες υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης και των σχετικών δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έτους 2024.

Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου εδώ: https://www.minedu.gov.gr/news/57949-21-03-24-2024

Διαβάστε περισσότερα...
  • Κατηγορία ΚΠγ

Εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου 2024Α

από την Παρασκευή 1-3-2024 έως και τη Δευτέρα 11-3-2024 και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2024.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την «ΚΑΡΑΝΙΚΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ» του ιδρύματος με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ»

Σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης, οι υποτροφίες που χορηγούνται αφορούν αριστούχους άρρενες μαθητές μόνιμους κατοίκους Λάρισας και δημότες του Δήμου Λαρισαίων της Γ΄ τάξης των Λυκείων της Λάρισας κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ενημέρωση μαθητών μαθητριών Γ΄ Λυκείου για τις Ευκαιρίες και προοπτικές ακολουθώντας την Επαγγελματική Κατάρτιση & τη Διαχείριση άγχους και διατροφής κατά την περίοδο των εξετάσεων» από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας, η ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Φυσικής Αγωγής που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με θέμα «Μια άλλη ευκαιρία, το μέλλον ακολουθώντας την Επαγγελματική Κατάρτιση - Διαχείριση άγχους και διατροφής κατά την περίοδο των εξετάσεων».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση από το κανάλι της ΔΔΕ Λάρισας στο Youtube : https://youtu.be/hpuyrm1mRnU

Διαβάστε περισσότερα...