Απολογισμός Εκδήλωσης «Το δράμα του Ολοκαυτώματος γίνεται τέχνη»

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Η ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Το δράμα του Ολοκαυτώματος γίνεται τέχνη».

ΑΦΙΣΑ

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού μονόπρακτου έργου

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες Π.Δ. και Σ.Ε. της Γ΄ τάξης του 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και στην εκπαιδευτικό κα Τζέλη Παρασκευή που τις καθοδήγησε, για τη σπουδαία διάκριση τους στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού μονόπρακτου έργου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου, με το έργο τους  «Μετά το σχολείο».

 

Σας διαβιβάζουμε τον σύνδεσμο με το σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλε ο Αν. Δ/ντης του 4ου Γυμνασίου Λάρισας Καούνας Κων/νος.

 

https://dramamusiclub.blogspot.com/2022/07/blog-post_23.html?fbclid=IwAR0F_2HcJ-6FaU1YSl8R8gXQ1pnESbuLmVvMhTmmzxE9TKK71N-8PvvIkB4

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβολή Εκδήλωσης της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα « ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

 

Ως εκ τούτου, αναβάλλεται η βράβευση και η απονομή των επαίνων των μαθητών/-τριών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: « ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα «ΣΜΥΡΝΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «Σμύρνη: 100 χρόνια ελπίδας» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την  αξιολόγηση  των έργων, εκθέσεων και βίντεο,  των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν το  Μαθητικό  Διαγωνισμό  έκφρασης και δημιουργίας, με θέμα: «Σμύρνη: 100 χρόνια ελπίδας» που προκήρυξε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στις σχολικές μας μονάδες κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Διαβάστε περισσότερα...

Διάκριση μαθήτριας του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα

Διάκριση του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα-άτμισμα, συμμετοχή του σχολείουστην Διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η FairLIfe L.C.C. υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δράση του Γυμνασίου Βαμβακούς

Συμμετοχή στη  δράση: "Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης",

με ένα κείμενο το οποίο εκπονήθηκε από τη Β΄Τάξη  με θέμα το Δημογραφικό   Πρόβλημα της Ευρώπης.

 Μπορείτε να δείτε το κείμενο στο παρακάτω το link.

https://grafis.sch.gr/index.php/s/JFbXqUmXOA0ueAI

Διαβάστε περισσότερα...