Βραβεύσεις-Διακρίσεις Σχολείων

Πρώτο βραβείο για το ΕΕΕΕΚ Λάρισας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, η Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” με τίτλο “Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace”, του μοναδικού μαθητικού μουσικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, που συνδιοργανώθηκε για 9η χρονιά από το European School Radio, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠΑΙΘ, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του ΥΠΑΝ και το ΕΚΟΜΕ. 

Στον διαγωνισμό στάλθηκαν συνολικά 391 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Ισπανία

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού μονόπρακτου έργου

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες Π.Δ. και Σ.Ε. της Γ΄ τάξης του 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και στην εκπαιδευτικό κα Τζέλη Παρασκευή που τις καθοδήγησε, για τη σπουδαία διάκριση τους στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού μονόπρακτου έργου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου, με το έργο τους  «Μετά το σχολείο».

 

Σας διαβιβάζουμε τον σύνδεσμο με το σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλε ο Αν. Δ/ντης του 4ου Γυμνασίου Λάρισας Καούνας Κων/νος.

 

https://dramamusiclub.blogspot.com/2022/07/blog-post_23.html?fbclid=IwAR0F_2HcJ-6FaU1YSl8R8gXQ1pnESbuLmVvMhTmmzxE9TKK71N-8PvvIkB4

Διαβάστε περισσότερα...

Διάκριση μαθήτριας του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα

Διάκριση του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα-άτμισμα, συμμετοχή του σχολείουστην Διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η FairLIfe L.C.C. υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δράση του Γυμνασίου Βαμβακούς

Συμμετοχή στη  δράση: "Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης",

με ένα κείμενο το οποίο εκπονήθηκε από τη Β΄Τάξη  με θέμα το Δημογραφικό   Πρόβλημα της Ευρώπης.

 Μπορείτε να δείτε το κείμενο στο παρακάτω το link.

https://grafis.sch.gr/index.php/s/JFbXqUmXOA0ueAI

Διαβάστε περισσότερα...