Διάκριση μαθήτριας του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα

Διάκριση του Γυμνασίου Καρυάς σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Αφίσας ενάντια στο κάπνισμα-άτμισμα, συμμετοχή του σχολείουστην Διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η FairLIfe L.C.C. υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ.

Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καρυάς συγχαίρουν τη μαθήτρια Κατσίβελου Μαρία της Γ΄ Γυμνασίου,  που εκπροσώπησε επάξια το σχολείο στον Πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLife L.C.C.»  και διακρίθηκε δημιουργώντας Αφίσα με αντικαπνιστικό μήνυμα. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : https://fairlifelcc.com Επίσης συγχαίρουν και την εκπαιδευτικό κ. Μπίτου Αλίκη για την πολύτιμη αρωγή της .

Στη νέα εκστρατεία της FairLife L.C.C συστρατεύθηκαν μαθητές και σχολεία απ’όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στον Πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLife L.C.C.» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022 ο οποίος υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Στόχος της εκστρατείας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος, ώστε να γίνουν «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα», που αποτέλεσε και το θέμα του διαγωνισμού.

Η νέα αντικαπνιστική καμπάνια της FairLife L.C.C με τίτλο «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα» δίνει φωνή στους νέους, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό, αλλά και με άλλες παράλληλες δράσεις στον φετινό εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας και στέλνοντας το μήνυμα «Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί».

Μαθητές και σχολεία από όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο ανέδειξαν δημιουργικά το όραμα της FairLife L.C.C. Συμμετείχαν σχολεία από νησιωτικές περιοχές όπως Τήλος, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Λήμνος, Αστυπάλαια, Άνδρος, Κάλυμνος, Θάσος, Εύβοια, από ακριτικές περιοχές (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο), και από διάφορες πόλεις και χωριά ανά την Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη,  Χαλκιδική, Πέλλα, Ιωάννινα, Βόλο, Κόρινθος, Νεμέα, Καρυά, Πολύκαστρο, Νεάπολη, Λουτράκι, Άργος, Τρίπολη, Ηράκλειο, Χανιά, κ.ά.). Επίσης, από το λεκανοπέδιο συμμετείχαν σχολεία από τους Δήμους (Ίλιον, Βύρωνας, Βούλα, Παπάγου, Ελληνικό, Πέραμα, Ψυχικό, Κάντζα, Ν. Σμύρνη, Μοσχάτο, Κορωπί, κ.ά.)

«Οι συμμετέχοντες μαθητές από 140 σχολεία όλων των βαθμίδων απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια τεράστια δύναμη που δε θα παραπλανηθεί από τον καπνό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δε θα παγιδευτεί στον εθισμό», σημειώνει η Κορίνα Πατέλη Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C.

Επιπρόσθετα  στις 31 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00 το σχολείο μας συμμετέχει στην Διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η FairLIfe L.C.C. υπό την Αιγίδα του ΥΠΑΙΘ με την παρουσίαση έργων του μαθητικού διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής και αφίσας «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα» και τη νέα αντικαπνιστική καμπάνια της FairLife «Εισπνέω, εκπνέω μα δεν αναπνέω.» Δίνουμε φωνή στους νέους, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον φετινό εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας και στέλνοντας το μήνυμα «Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί».

ΖΩΝΤΑΝΑ  μπορεί κάποιος να  παρακολουθήσει την εκδήλωση :

Για προεγγραφές εάν το επιθυμείτε για να λάβετε υπενθύμιση πατήστε ΕΔΩ ?  Μέσα από τα μάτια των παιδιών-Εισπνέω εκπνέω μα δεν αναπνέω (e-talk.gr)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17/06/2022 08:16