sima dde lar  

Ημέρες Erasmus 2020

Ενημέρωση από το IKY/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ : 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης/ΙΚΥ υποστηρίζει και φέτος τους Ελληνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης, Ανώτατης Εκπαίδευσης,  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, βιώνοντας τα οφέλη του προγράμματος Erasmus+. Στόχος της Εθνικής Μονάδας αποτελεί η ανάδειξη των ελληνικών φορέων και η αποτύπωση των δραστηριοτήτων εορτασμού του Erasmus+ που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του τριημέρου 15, 16 και 17 Οκτωβρίου στον ευρωπαϊκό χάρτη της Δράσης  «Ημέρες Erasmus 2020».

Η διοργάνωση «Ημέρες Erasmus 2020» παρέχει μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορούν να γίνουν oρατά τα αποτέλεσμα των σχεδίων Erasmus+, είτε αυτά προέκυψαν από ατομικές κινητικότητες, είτε από στρατηγικές συμπράξεις φορέων από όλη την Ευρώπη. Μπορούν, επίσης, να προβληθούν νέες ιδέες για το μέλλον της Ευρώπης, νέες συνεργασίες και νέες πρωτοβουλίες.

Τα σχολεία καλούνται να αναρτήσουν τις διαδικτυακές εκδηλώσεις ή μεικτού τύπου δραστηριότητες (διά ζώσης και διαδικτυακές) που προγραμματίζουν για τον εορτασμό των «Ημερών Erasmus 2020» στην πλατφόρμα: www.erasmusdays.eu

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε εδώ: https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/3537-imeres-erasmus-2020

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής