Πρόσκληση υποβολής δήλωσης κενών σε σχολικές μονάδες για συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11

Οι δηλώσεις προτίμησης να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email της ΔΔΕ Λάρισας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 22-10-2020 και ώρα 12.00 μ.μ (μεσημέρι).

Διαβάστε περισσότερα...

[Ανακοινοποίηση] - Πρόσκληση υποβολής δήλωσης προτίμησης κενών σε σχολικές μονάδες για τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών γενικής παιδείας, μελών ΕΕΠ τρίμηνης διάρκειας σχ. έτους 2020-2021

Οι δηλώσεις προτίμησης να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email της ΔΔΕ Λάρισας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

μέχρι σήμερα Δευτέρα 19/10/2020 και ώρα 24.00 (12.00 το βράδυ)

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών τρίμηνης (κατ΄ελάχιστον) διάρκειας για την κάλυψη λειτουργικών κενών τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19.

από την Παρασκευή 9/10 έως και την Πέμπτη 15/10/2020

Δείτε στη Διαύγεια ΑΔΑ:6ΠΥΟ46ΜΤΛΗ-Θ3Ψ

Διαβάστε περισσότερα...