Τοποθετήσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΕΕΠ Δείτε στη Διαύγεια με ΑΔΑ:9ΠΒ246ΜΤΛΗ-ΟΒ9

ΕΒΠ Δείτε στη Διαύγεια με ΑΔΑ:Ψ60Π46ΜΤΛΗ-ΣΡΠ

 

Οι προσληφθέντες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα εντός δύο  εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους. 

Διαβάστε περισσότερα...

Απόφαση τοποθέτησης-διάθεσης των μελών ΕΕΠ σε Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ», με Κωδικό ΟΠΣ 5010706, σχολικό έτος 2020-2021

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στην σχολική μονάδα τοποθέτησής τους ,εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σύμφωνα με την απόφαση  της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Λάρισας.

Δείτε στη Διαύγεια με ΑΔΑ:ΨΝΡ946ΜΤΛΗ-ΦΥΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση υποβολής δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για τοποθέτηση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ23 –Ψυχολόγων ως προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2020-2021

Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβληθούν από Τετάρτη 25/11/2020 έως Πέμπτη 26/11/2020 και ώρα 13.00 μ.μ.


Οι δηλώσεις προτίμησης να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email της ΔΔΕ Λάρισας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...