Διαβίβαση πρόσκλησης για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων στην Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2021_2022

Ηλεκτρονική αίτηση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) από Δευτέρα 29-11-2021 έως και Πέμπτη 2-12-2021

Δείτε στη Διαύγεια την Πρόσκληση ΑΔΑ:ΩΤΙΟ46ΜΤΛΗ-ΡΡΡ

Διαβάστε περισσότερα...

Τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Ανακοινώνεται από τη ΔΔΕ Λάρισας ο πίνακας με τις τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας, όπως αντλήθηκε από το ΟΠΣΥΔ.

Καλούνται οι αναπληρωτές να αναλάβουν υπηρεσία από ΠΕΜΠΤΗ 25/11/2021 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11/2021 στο σχολείο τοποθέτησής τους όπου θα προσέλθουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών 15-11-2021

Ανακοινώνεται από τη ΔΔΕ Λάρισας ο πίνακας με τις τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας, όπως αντλήθηκε από το ΟΠΣΥΔ.

Καλούνται οι αναπληρωτές να αναλάβουν υπηρεσία από ΤΡΙΤΗ 16/11/2021 έως και την ΠΕΜΠΤΗ 18/11/2021 στο σχολείο τοποθέτησής τους όπου θα προσέλθουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-2022

Δείτε στη Διαύγεια ΑΔΑ:ΨΓΡΟ46ΜΤΛΗ-ΑΕ0

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 11-11-2021 έως 22-11-2021, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr)

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη μαθητεία

1. Υπουργική Απόφαση με αρ.πρωτ.138797/Κ5/1-11-2021 

2.Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη μαθητεία με αρ.πρωτ. 140346/Κ5/3-11-2021 και 

3. Πρότυπο αίτησης υποψηφιότητας για θέση συντονιστή Π.Δ.Ε. - υπευθύνου Δ.Δ.Ε. για τη μαθητεία

Διαβάστε περισσότερα...

Εξυπηρέτηση κοινού για ανανέωση ή έναρξη άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει ότι, σε εφαρμογή σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. με μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες επιδημιολογικές συνθήκες στην περιοχή μας, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων για ανανέωση ή έναρξη άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια γίνεται  με αποστολή δικαιολογητικών μέσω ταχυδρομείου ή  COURIER. Η δια ζώσης εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων των μέτρων προστασίας, στο τηλέφωνο 2414400087.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Σας υπενθυμίζουμε επιπλέον, ότι η κατάθεση των αιτήσεων για ανανέωση της άδειας διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών,  λήγει στις 30-11-2021

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΖΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 δντριαΔΔΕ

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

   28η Οκτωβρίου. Ακόμη μια ημερομηνία σταθμός στην Ιστορία μας. Ημέρα μνήμης και τιμής σε εκείνους τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι, για άλλη μια φορά στην μακραίωνη πορεία της πατρίδας μας, την εδαφική μας ακεραιότητα, τα ιδεώδη και τις αξίες μας.

   Ημέρα μνήμης και τιμής στο «ΟΧΙ» που σηματοδότησε την εποποιία του 1940, όταν οι υπολειπόμενοι σε αριθμητική δύναμη Έλληνες, χάρη στην ομόνοια, την ομοψυχία και την γενναιότητά τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και ανέκοψαν σχέδια ισχυρών κερδίζοντας την αναγνώριση μεγάλων δυνάμεων και κάνοντάς τους να παραδεχτούν πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

   Αυτό το «ΟΧΙ» γιορτάζουμε, λοιπόν, την άρνηση στην παραχώρηση έστω και μιας σπιθαμής των χωμάτων που ποτίστηκαν με το αίμα των ηρώων μας, την άρνηση στην καταστρατήγηση της λογικής και κάθε έννοιας δικαίου, την άρνηση στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

   Μια άρνηση με θετικό πρόσημο στην Ιστορία μας, καθώς το «ΟΧΙ» στον φασισμό και το ναζισμό αποτελεί κατάφαση στην Ελευθερία, την Δημοκρατία, την Ανθρωπιά, την Αξιοπρέπεια, αξίες διαχρονικές και πηγή υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

   Χρέος μας η μνήμη και η τιμή και όφελος ο παραδειγματισμός όλων μας.

   Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε περισσότερα...