Πίνακας τοποθετήσεων των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών 4η ΦΑΣΗ

Ανακοινώνεται από τη ΔΔΕ Λάρισας ο πίνακας με τις τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας, όπως αντλήθηκε από το ΟΠΣΥΔ.

Καλούνται οι αναπληρωτές να αναλάβουν υπηρεσία από ΠΕΜΠΤΗ 24/11/2022 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11/2022 στο σχολείο τοποθέτησής τους όπου θα προσέλθουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Απόφαση τοποθέτησης-διάθεσης Εκπαιδευτικών σε Σ.Κ.Α.Ε. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023»

Δείτε στη Διαύγεια με ΑΔΑ:96ΤΣ46ΜΤΛΗ-Α1Τ

Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να βρίσκονται αύριο Τετάρτη 23/11/2022 και ώρα 13:00 για ανάληψη υπηρεσίας και για την έναρξη του προγράμματος στα σχολεία τοποθέτησης ή στα σχολεία διάθεσης στα οποία είναι στο αυριανό πρόγραμμα, μετά από συνεννόηση με τις σχολικές μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποίηση Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

Πραγματοποιείται Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης για το σχολικό έτος 2022-2023, που υλοποιείται ως εξ αποστάσεως επιμόρφωση, σύγχρονη και ασύγχρονη, από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) στο πλαίσιο της πράξης «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070654 για τους υπόχρεους/ωφελούμενους μόνιμους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2022-2023

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι (χρωματισμένοι με κίτρινο χρώμα σε κάθε ειδικότητα στον αναρτημένο πίνακα), αφού διαβάσουν προσεκτικά την εγκύκλιο έναρξης σε ότι τους αφορά, οφείλουν να παρουσιαστούν στη Δ.Δ.Ε. Λάρισας (1ος όροφος) μόνο την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, ως εξής:

ΠΕ02 ώρα 09.00 έως 10.30

ΠΕ03 ώρα 10.30 έως 11.30 και

ΠΕ04.01, ΠΕ04.02 και ΠΕ06 ώρα 11.30 έως 13.00,

με σκοπό να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε. (επισυναπτόμενη δήλωση τοποθέτησης).

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

Τιμούμε σήμερα την 49η  Επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο, το Νοέμβριο του 1973. Μια εξέγερση που αποτέλεσε ηχηρό ξέσπασμα – απάντηση στην επταετή δικτατορία των συνταγματαρχών, στη φίμωση, στις διώξεις, στην καταπάτηση των συνταγματικών ελευθεριών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

‘’Μπροστάρηδες’’ οι φοιτητές/τριες και μαζί τους όλοι όσοι μοιράστηκαν το όραμα για μια δημοκρατική χώρα, για ‘’Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία’’.

Δεν είναι τυχαία, ούτε οι ‘πρωταγωνιστές’ ούτε ο χώρος αυτής της εξέγερσης: η νεολαία, η ελπίδα και το μέλλον κάθε εποχής, και το Πολυτεχνείο, ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, χώρος ελεύθερης σκέψης, διαμόρφωσης και διακίνησης ιδεών και αξιών.

Το μήνυμα διαχρονικό: επενδύουμε στην εκπαίδευση της νεολαίας μας, στην μόρφωσή της με ιδανικά και αξίες, στην καλλιέργεια της ευθυκρισίας της, ώστε να προσφέρουμε στην κοινωνία ελεύθερους, σκεπτόμενους και δημοκρατικούς πολίτες, που θα την προστατέψουν από κάθε απειλή και θα συμβάλουν στην εξέλιξή της.

Διαβάστε περισσότερα...

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών 3η ΦΑΣΗ

Ανακοινώνεται από τη ΔΔΕ Λάρισας ο πίνακας με τις τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας, όπως αντλήθηκε από το ΟΠΣΥΔ.

Καλούνται οι αναπληρωτές να αναλάβουν υπηρεσία από ΔΕΥΤΕΡΑ 07/11/2022 έως και την ΤΡΙΤΗ 08/11/2022 στο σχολείο τοποθέτησής τους όπου θα προσέλθουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για τον ορισμό μελών στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής Θεσσαλίας

Δείτε στη Διαύγεια την πρόσκληση ΑΔΑ:ΨΝΖΘ46ΜΤΛΗ-46Ι

Αιτήσεις έως την Παρασκευή 04-11-2022 και ώρα 12:00 μ. (αποκλειστική προθεσμία).

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

Για άλλη μια χρονιά θυμόμαστε και τιμούμε το Έπος του 1940. Μια λαμπρή εποποιία που ξεκίνησε με το σθεναρό ‘’ΟΧΙ’’, ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου του 1940, στον ξένο κατακτητή, που απαίτησε να μας υποτάξει. Τα μεγέθη άνισα φαινομενικά: η μικρή Ελλαδίτσα τολμά να τα βάλει με μεγαλύτερες και ισχυρότερες Δυνάμεις, όπως η Ιταλία και η Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ πρόσληψης αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων σε τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2022-23 και έναρξη του προγράμματος

Παρακαλούνται οι επιλεγέντες υποψήφιοι να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στη Δ.Δ.Ε. Λάρισας, Τ. Τσιόγκα 11, 1ος όροφος, μόνο την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, έως ώρα 10.00, με σκοπό να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε. (επισυναπτόμενη δήλωση τοποθέτησης).

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2022-2023

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 16/10/2022 έως 31/10/2022 και ώρα 15:00 μέσω του https://teachers.minedu.gov.gr

Δείτε στη Διαύγεια με ΑΔΑ:Ψ8ΔΑ46ΜΤΛΗ-ΨΦ2

Διαβάστε περισσότερα...