sima dde lar  
  • Κατηγορία Σχολεία
  • Διαβάστηκε 215 φορές

Ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργία και τήρηση θυρίδων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr_ΕΨΠ

[ΑΝΑΝΕΩΣΗ με μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Αθμιας, Βθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής προς Διευθυντές/ντριες - Προϊσταμένους/ες των σχολικών μονάδων] :

Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία της πλατφόρμας edupass δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για τις σχολικές μονάδες της χώρας και η υποχρέωση υποβολής αίτησης για φυσική παρουσία σε χώρο εκπαιδευτικής δομής για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό δεν έχει ενεργοποιηθεί. Άρα το αρχείο zip που κατεβάζετε θα πρέπει να αγνοηθεί μέχρι την ενεργοποίηση της πλατφόρμας για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε με το αρχείο zip, δεν οφείλονται σε τεχνικό σφάλμα ή δικό σας λάθος.

Παρακαλούμε να αναμένετε νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την ημερομηνία εκκίνησης λειτουργίας της πλατφόρμας edupass για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Με εκτίμηση,

Γενική Γραμματεία Αθμιας, Βθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής

Δείτε το βίντεο με οδηγίες καθώς και το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης για Διευθυντές, σε προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ.

Οι Διευθυντές/ντριες / Προϊστάμενοι/ες οφείλουν ακολουθώντας τις ανωτέρω οδηγίες να δημιουργήσουν και να θέσουν σε λειτουργία τη θυρίδα της σχολικής τους μονάδας άμεσα μετά τη λήψη της παρούσας και το αργότερο έως την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08/10/2021 09:16