sima dde lar  
  • Κατηγορία Σχολεία
  • Διαβάστηκε 1928 φορές

Παραγγελία ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2015-2016

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει αναρτηθεί στη σελίδα της σχολικής σας μονάδας στον ιστότοπο http://publications.cti.gr η καρτέλα «Ξενόγλωσσα Βιβλία» (menu «Παραγγελίες») στην οποία δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας των ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2015-2016.

 Θα παρακαλούσαμε η συμπλήρωση της καρτέλας να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις αναγραφόμενες στη σελίδα οδηγίες και συγκεκριμένα διευκρινίζουμε πως θα πρέπει να δηλωθούν οι ανάγκες σας σε ξενόγλωσσα βιβλία, ανεξάρτητα από το απόθεμα που τυχόν υπάρχει στη διάθεσή σας ή από τα βιβλία που έχετε ήδη παραλάβει.

Για παράδειγμα: Σε περίπτωση που το σύνολο των αναγκών σας στον κωδικό 21-0115 είναι 50 αντίτυπα, έχετε ήδη λάβει τα 30 και έχετε σε απόθεμα 15 αντίτυπα θα πρέπει να δηλώσετε πως θέλετε 50 αντίτυπα και όχι 5.

Η καρτέλα θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2015, αλλά όσο νωρίτερα συμπληρωθεί τόσο νωρίτερα θα ληφθούν και τα βιβλία με Συμπληρωματική Παραγγελία. Διευκρινίζουμε πως σε περίπτωση αλλαγής μαθητικού δυναμικού, μετά τη συμπλήρωση της καρτέλας και πριν τις 15 Οκτωβρίου, θα δίνεται δυνατότητα τροποποίησης της δήλωσης και θα υπολογίζεται νέα Συμπληρωματική Παραγγελία.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση,

Εκ της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος