Επιτυχημένη Υλοποίηση Προγράμματος Κολύμβησης

            Με την ολοκλήρωση του α΄ τριμήνου του μαθήματος κολύμβησης των μαθητών της Γ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Αναστασοπούλου Ελένη, ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καψάλης Ιωάννης, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Βούλγαρης Σωτήριος, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούσης Γεώργιος και η Προϊσταμένη Εκπ/κων Θεμάτων της Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας κ. Κρεμεζή Ευαγγελία βράβευσαν στο χώρο του κολυμβητηρίου μαθητές που συμμετείχαν.

            Το μάθημα της κολύμβησης, αν και εντάχθηκε για πρώτη φορά στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων, ολοκληρώθηκε για το α΄ τρίμηνο με μεγάλη επιτυχία μέσα από συντονισμένη οργάνωση, συνεργασία και εποπτεία Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

            Το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών για το α΄ τρίμηνο ήταν 80%, σε σύνολο 10 σχολείων που συμμετείχαν, ενώ ο προγραμματισμός για τα επόμενα τρίμηνα περιλαμβάνει και δύο ακόμα κολυμβητήρια, αυτών του Τυρνάβου και της Νέας Πολιτείας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες περισσότερων σχολείων.

            Τα γελαστά πρόσωπα των μικρών μαθητών και οι χαρούμενες φωνές τους  ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση ότι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία οι μαθητές εξοικειώνονται με το υδάτινο στοιχείο και αποκτούν τις βασικές δεξιότητες της κολύμβησης.

            Συντονιστής του προγράμματος είναι ο κ. Γεωργίου Φώτιος ενώ την εκμάθηση κολύμβησης των μαθητών έχουν αναλάβει οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Καπετανόπουλος Χαράλαμπος, Κύρκου Αγλαΐα, Τσιάρας Σπυρίδων, Χουλιάρας Δημήτριος και Σαΐτη Ασπασία.

Υλοποίηση Προγρ...
Υλοποίηση Προγράμματος Κολύμβησης 2016
Υλοποίηση Προγρ...
Υλοποίηση Προγράμματος Κολύμβησης 2016

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15/12/2016 11:26