sima dde lar  
  • Κατηγορία Μαθητές
  • Διαβάστηκε 933 φορές

[ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ] Πρόσκληση υποβολής Αιτήσεων για Συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος -Τάξη Μαθητείας 2018-2019

 

Στο πλαίσιο της Υλοποίησης της Γ’ Φάσης Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τα τμήματα μαθητείας μέχρι και την Κυριακή 7/10 και ώρα 23:59 για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και αντίστοιχα για την υποβολή δια ζώσης δικαιολογητικών στα ΕΠΑ.Λ. έως τη Δευτέρα 8/10 και ώρα 14.00 ( Δελτίο Τύπου ΥΠΠΕΘ: http://www.minedu.gov.gr/news/37452-02-10-18-paratasi-aitiseon-mathiteias).  

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.00 έως και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr

Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι εκτυπώνουν την αίτηση και καταθέτουν το φάκελο με την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση μαζί με τα παρακάτω συνοδευτικά έγγραφα-δικαιολογητικά στις διευθύνσεις των ΕΠΑ.Λ του επισυναπτόμενου Πίνακα 1 μέχρι και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης της αίτησης ή τεχνικού προβλήματος, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα ΕΠΑ.Λ. στα οποία επιθυμούν να υποβάλλουν την αίτηση. Εάν δεν εξυπηρετηθούν μπορούν να αποστέλλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09/10/2018 09:22